BENVINGUTS

UNA MICA D'HISTÒRIA


“Coral Parroquial Verge del Socors” 
Hostalric 15 de desembre de 2007
Avui hem acomplert un desig molt ben pensat i assenyat que fa temps tenia Mossèn Josep M. Mir i és el de donar nom a la nostra Coral Parroquial com a:“Coral Parroquial Verge del Socors” i que els membres de la mateixa hem recollit i acceptat. Per tant a partir d’avui la nostra Coral portarà aquest nom.
“Coral Parroquial Verge del Socors”
En honor a la nostra Patrona la Mare de Déu del Socors.
En aquests moments volem retre homenatge a una de les moltes persones que han fet possible que la coral arribes fins aquí i és a Mossèn Josep M. Mir i Teixidor, que amb el seu consell i recolzament ens ha encoratjat sempre fent una mica de tot, si calia dirigir ho feia, si calia cantar cantava i si calia tocar l’orgue tocava, sempre amb l’esperit de servei que durant els anys que ha presidit la nostra comunitat ha tingut amb tothom. En aquests moments volem tenir un record per aquells components que estant entre nosaltres i que també han treballat, perquè la coral tirés endavant, però la salut o les obligacions familiars no els ha permès continuar. Recordem també, d'una manera especial, a tots els components de la coral que ja ens han deixat en aquesta vida, amb l’esperança del retrobament.
Mossèn Josep M. Mir i Teixidor, gràcies per tot el que hem rebut de la seva persona, com a pastor i en moltes ocasions com amic.
En nom de tota la coral,  gràcies i fins sempre.

L'actual directora i organista de la nostra coral és la Sra. Maribel Pérez i Noguerol, i com co-directora la Sra. Isabel Noguerol i González


Cada any per Sant Esteve  oferim un concert de cançons nadalenques i de música tradicional catalana